Засідання «круглого столу» на тему: «Соціальне забезпечення осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Нагальні питання та їх вирішення в умовах воєнного стану»

22 квітня 2024

Під головуванням Голови підкомітету з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Олега Арсенюка відбулося онлайн-засідання ,,круглого столу” Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на тему: ,,Соціальне забезпечення осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Нагальні питання та їх вирішення в умовах воєнного стану”, участь в якому взяли представники департаменту соціального захисту населення ОВА та голова Тернопільської обласної організації "Союз Чорнобиль України" Олександр Деркач.

Під час заходу було обговорено проблемні питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та шляхи їх вирішення під час кризових ситуацій, відповідно до положень Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».