Відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій поданих обласними громадськими організаціями ветеранів та осіб з інвалідністю на конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями

21 березня 2024

26 березня 2024 року в каб. 230 Департаменту соціального захисту населення  обласної військової адміністрації відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій поданих обласними громадськими організаціями осіб з інвалідністю на конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2024 році з обласного бюджету, Початок о 14:00 год. згідно графіка проведення публічного захисту.

Графік
проведення публічного захисту конкурсних пропозицій поданих на конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2024 році

№ п/п

Громадська організація –учасник конкурсу

Керівник громадської організації

Назва проекту

Бюджет проекту (грн.)

Години захисту

1

Запорізька обласна молодіжна організація глухих «Наше щасливе життя»

Кахай Олександр Леонідович

Інклюзивний міні-фестиваль «Весна можливостей»

20 250,00

14,00

2

Громадська організація «Тернопільське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання жінок-інвалідів «Донна»

Линда Марія Володимирівна

Круглий стіл «Антистрес і Антирак Знати- значить перемогти. Боротьба жінок у яких є ціль – це діти. Психологічна стійкість, мужність, воля до життя, готовність боротися за своє життя, відчуття радості і оптимізму.

15 300,00

14,20

3

Громадська організація «Тернопільська обласна організація Інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»

Деркач Олександр Станіславович

Чорнобиль 24

49 837,00

14,40

Чорнобильці Тернопілля

49 733,00

4

Громадська організація «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко»

Гордієнко Ольга Миколаївна

Формування навичок самообслуговування в дітей з інвалідністю дошкільного віку

50 000,00

15,00

Корекційно-розвиткова робота для дітей та молоді з інвалідністю

46 116,00

5

Тернопільська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українське товариство глухих»

Коцовська Надія Дмитрівна

Час глухих помічників

37 502,00

15,20

Знаємо- допомагаємо

42 193,00

 

26 березня 2024 року в каб. 230 Департаменту соціального захисту населення  обласної військової адміністрації відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій поданих обласними громадськими організаціями ветеранів на конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2024 році з обласного бюджету. Початок о 15:40 год. згідно графіка проведення публічного захисту.

Графік
проведення публічного захисту конкурсних пропозицій поданих на конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2024 році

№ п/п

Громадська організація –учасник конкурсу

Керівник громадської організації

Назва проекту

Бюджет проекту (грн.)

Години захисту

1

Тернопільське товариство «Лемківщина»

Венгринович Юрій Олександрович

Лемки на зламі епох: виклики і перспективи у світлі російсько-Української війни

49 571,00

15,40

2

Тернопільське обласне відділення громадської організації всеукраїнського об’єднання ветеранів

Сливка Павло Васильович

Цикл просвітницько-інтеграційних заходів «Разом переможемо»

16 157,88

16,00

Відкритий захист конкурсної пропозиції здійснює керівник або уповноважений представник учасника конкурсу.
Відкритий захист конкурсної пропозиції проводиться українською мовою.
Відкритий захист повинен складатися з короткої презентації програми (проєкту/ заходу) та відповідей на запитання до учасника конкурсу.

У разі письмової відмови учасника конкурсу від відкритого захисту або неучасті у відкритому захисті конкурсної пропозиції конкурсна комісія приймає рішення про припинення його подальшої участі в конкурсі.

Контактні дані для отримання додаткової інформації: відділ бюджетного планування та бухгалтерського обліку управління фінансів та документообігу департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної військової адміністрації, телефон: (0352) 52-05-81.